Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

E silia ma le 40 miliona yuan!Na manumalo Kaiquan i le tauofoga mo le poloketi lona tolu a Chengdu Metro

Talu ai nei, na manumalo ai le Paranesi a Kaiquan Chengdu i tauofoga mo poloketi e tolu, i le faasologa, o le sapalai o le vai, alavai ma mea e tau ai afi mo le vaega lona lua o le Chengdu Rail Transit Line 8 ma le vaega lona tolu o le Line 10, ma le faatauina mai o vai. tuʻuina atu, alavai ma mea e faʻafefe ai afi mo le poloketi Chengdu Rail Transit Ziyang Line.(Iunite atoatoa) vaega alofa, o le vaega muamua o Chengdu Rail Transit Line 27 galuega faatino vai, alavai ma afi puipuiga meafaigaluega faatauga vaega, o se aofaiga o le tolu vaega alofa, fa laina alalalo, o le tau ofo manumalo e sili atu i le 40 miliona yuan.

WechatIMG147

O femalagaiga o nofoaafi i taulaga ose lagolago taua mo le fausiaina o se atunuu faʻaagafesootai malosi faʻaonaponei i se auala atoa, o se paeonia fanua mo le fausiaina o se faiga faʻaonaponei o le tamaoaiga, ma se vaega taua o le fausiaina o se atunuʻu felauaiga malosi ma se aai atamai.E taua tele le atina'eina o le tamaoaiga ma agafesootai.I le avea ai o se tasi o le aufaipisinisi i totonu o le atunuʻu o oloa ma mea faigaluega pamu nofoaafi, o Kaiquan o loʻo faʻaaogaina ma le malosi i lenei fanua ma tausia oloa ma auaunaga faʻapitoa.

 

E tusa ai ma Shao Yiwei, pule sili o Kaiquan Chengdu Paranesi, Chengdu, o le "aai lona fa" o le taulaga nofoaafi felauaiga i Saina, ua atiina ae vave i tausaga talu ai nei, ma 36 laina ua fuafuaina mo le fesootaiga laina umi.O laina e fa na manumalo i le tauofoga i lenei taimi o se isi felagolagomai loloto ma Chengdu Metro ina ua maeʻa le faʻagaioiina o oloa a Kaiquan i luga ole Metro Lines 5, 6, 9, ma le 11. I lenei vaitau, ina ua maeʻa le tele o mimilo ma feliuliuaʻi, galue malosi, ma mulimuli ane e ala i vaega o suʻesuʻega ma tauvaga, na tulaga ese.

 

Fa'amalosi le vai, fa'amalosia le lumana'i!O le manumalo i le ofo mo lenei poloketi o le faʻamaoniga a Chengdu Metro ia Kaiquan i totonu o le fale o le pamu o le pamu afi, ma e atagia atoa ai o Kaiquan e tuʻuina atu i tagata faʻatau ni fofo tuʻufaʻatasia e pei o faʻatalanoaga o polokalame, R&D design, gaosiga, faʻagaioiga ma pulega tausiga, ma auaunaga lautele.polokalame gafatia.

 

I le isi laasaga, o le a faʻalauteleina e Kaiquan le galulue faʻatasi ma Chengdu Metro, faʻalagolago i le poto masani faʻapolofesa, faʻaauau ona faʻalauteleina suʻesuʻega hydraulic ma oloa pamu fou, ma faʻaauau pea ona faʻamalosia le atinaʻeina o pisinisi a Saina i luga o le taulaga!

 

-- o le faaiuga --

facebook linkedin twitter youtube

Taimi meli: Mati-25-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • +86 13162726836