Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le taliaina o le lalolagi, ua faia ai e Kaiquan ni suiga fou i maketi i fafo

I le aso 3 o Iulai, 2019, e tolu pusa 40-futu na auina atu ma le manuia mai le laumua o Shanghai o le vaega o kaiquan i le taulaga o ho chi minh, Vietnam, ma faailogaina ai se suiga tele fou i le maketi i fafo o le vaega kaiquan, o se atinaʻe taʻutaʻua i le pamu vai. .

111

E tusa ai ma fuafuaga faataatitia a le vaega ma le agaga o faatonuga a Peresitene Lin, o le a faatino e le matagaluega o pisinisi i fafo le faiga faapaaga faatuatuaina i le 2019. I totonu o ni nai masina, o le tele o paaga malolosi mai fafo ua sainia konekarate ma le vaega kaiquan.Talu ai nei, o nisi o sui malosi ma kamupani kaiquan ua sainia ni poloaiga tetele.E ala i taumafaiga a paaga uma a le matagaluega o pisinisi i fafo, ua iu ai ina tatou fua mai ni fua lelei i lenei taumafanafana vevela!

O le aofaʻi o faʻailoga sui lautele a Vietnam i saute e sili atu, o le aofaʻi o mataupu e 626, e aofia ai le faʻamauina o pamu uʻamea uʻamea, pamu otaota faʻafefe ma le pamu centrifugal tulaga tasi, o le faʻatonuga atoa o oloa ma faʻamatalaga, taimi puʻupuʻu, ma uiga o manaʻoga maualuga, ina ia faamaeaina lenei vaega o poloaiga, ma tulaga lelei i le vaega o kamupani ma lala e ono, hefei falegaosimea ma falegaosimea i le itumalo o Zhejiang faatasi ai ma le lagolago mai taitai ma paaga, matagaluega uma e alu uma i fafo, ma le faaeteete faatulagaina le gaosiga, aemaise lava le o paaga laina pito i luma e faia le taulamua e galulue ovataimi, faagasologa ma le faʻaeteete ma le faʻapotopotoga, faʻapipiʻi taua tele i le fesoʻotaʻiga o suʻega oloa ma faʻapipiʻiina, pe a uma ona galulue vavalalata se vaega o kamupani ma matagaluega taʻitasi, O le faʻamaeʻaina manuia mulimuli o lenei vaega o poloaiga, ua matua maualuga. viia e tagata faatau i Vietnam.

fayun

O le tu'uina atu o lenei vaega o oka ua na'o se amataga lelei mo le vaega o pisinisi i fafo i le atina'eina o sui autu i fafo.Kaiquan o le a manatua lana misiona ma taumafai e fausia se lalolagi lautele i le atinaʻeina o maketi pamu i fafo.

facebook linkedin twitter youtube

Taimi meli: Me-12-2020

  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • +86 13162726836