Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Mafaufauga i le vaʻai ma faʻafitauli faʻapitoa o le puipuiga o le afi atamai i le vaitau o le Initaneti o Mea-Saina Fire Water System ma Initaneti o Mea Tekonolosi Summit Forum

Mafaufauga i le vaʻai ma faʻafitauli faʻapitoa o le puipuiga o le afi atamai i le vaitau o le Initaneti o Mea-Saina Fire Water System ma Initaneti o Mea Tekonolosi Summit Forum

 

I le lua aso talu ai, na tupu ai se afi i le taulaga anamua o Zhongshan i le Itumalo o Jiangjin o Chongqing, o se taulaga lauiloa ma aganuu i Saina.O le tele o fale fa'avaa laupapa na susunuina a'o sosolo atu le afi i auala o le taulaga anamua.I le amataga o Iuni, na tupu ai se afi i se fale nofomau i Chongqing.O se teineititi e 23 tausaga le matua na pa’ū fa’afuase’i mai se fale a’o taumafai e sola ese mai se afi mumū i totonu o lona fale.

1

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai e 252,000 afi na lipotia i Saina i le 2020, ma fasiotia ai le 1,183 tagata, manuʻa 775 ma mafua ai le gau o meatotino o le 4.09 piliona yuan.O le saogalemu o le afi o le mataupu pito sili lea ona taua o le soifuaga o tagata i Saina.E faʻafefea ona faʻaitiitia lelei le gau e mafua mai i le afi?

I le aso 4 o Iuni, na faia ai le 2021 China Fire Water System and Internet of Things Technology Summit Forum, na lagolagoina e le China Fire Protection Association, faʻatasi e le Shanghai Fire Protection Association ma faʻatulagaina e Shanghai Kaiquan Pump (Group) Co., Ltd., na faia. i Shanghai.E tusa ma le 450 taʻitaʻi faʻapitoa ma tagata maualuluga o fale puipui afi na auai i lenei fono.

2

General Chen Fei, sui peresitene o le China Fire Protection Association, Shen Linlong, peresitene o Shanghai Fire Protection Association, Zhao Li, faatonu o le Fausiaina o le Suavai ma le Lavai o le Lala o le Architectural Society of China, sui taitaifono o Shanghai Federation of Industry and Commerce, ma Lin Kaiwen, ta'ita'ifono o Shanghai Kaiquan Pump Group, na fofogaina lauga ta'itasi.General Wu Zhiqiang, sa avea muamua ma faatonu o le Tineimu a le Beijing Public Security Bureau ma le sui o le vaega o tagata tomai faapitoa laveai afi o le matagaluega o faalavelave faafuasei, matai Huang Xiaojia, inisinia sili o Zhongyuan International Engineering Co., Ltd., faatonu Ding Hongjun, tagata suesue o Shenyang Fire Inisetiute Suesuega, Mr. Zhao Shiming, faufautua sili inisinia o Saina Academy o le fausaga fausaga ma suesuega, faatonu Wang Dapeng, afi atamai nofoaga autu suesuega o Saina Academy o Architectural Saienisi Jiang Qin, sui inisinia sili o le fausiaina o le taulaga Beijing mamanu ma atinae vaega, Shu Xueming, tagata suʻesuʻe lagolago a le Inisetiute Suesuega Saogalemu a le Malo o le Iunivesite o Tsinghua, manumalo muamua o le faailoga o le faasaienisi ma tekinolosi alualu i luma, Liu Guangsheng, sui inisinia sili o Southwest Architectural Design and Research Institute, ma le pule Qin Zhen, faatonu tomai faapitoa oloa a Shanghai Kaiquan Internet o mea, tuuina atu lauga autu, e aofia aiGeneral Wang Zigang, Peresetene o le Tianjin Fire Protection Association, ma General Wang Zigang E silia ma le 30 taʻitaʻi o le itumalo e aofia ai Wu Songrong, sui peresitene o Chongqing Fire Protection Association, na auai i le fono.

O tagata tomai faapitoa ma tagata maualuluga na potopoto e fefaʻasoaaʻi tekinolosi ma fefaʻasoaaʻi le poto masani, faʻatalanoa faʻatasi le tulaga o loʻo i ai nei ma le atinaʻeina o le vai afi, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le Initaneti o mea tekonolosi i totonu o le vai afi, faʻalauteleina le atinaʻeina o le vai afi ma le alualu i luma o fesoʻotaiga afi. tekonolosi, faʻalauiloaina le fofo o faʻafitauli faigata i totonu o le vai afi, ma faʻaitiitia le lamatiaga o le saogalemu o le vai afi.

O le General Wu Zhiqiang, sa avea muamua ma taʻitaʻi o le Beijing Fire Brigade ma o se sui o le vaega faʻapitoa o le Tineimu ma Laveaʻi Ofisa o le Matagaluega o Faalavelave Tutupu Faafuasei, na fai mai i le fonotaga: "I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o Saina ma o le faʻavavevaveina o le fausiaina o le taulaga fou, o le faʻafouina o faʻamatalaga tekonolosi o loʻo faʻatusalia e le Initaneti o Mea, faʻapipiʻi ao ma le Initaneti feaveaʻi ua vave ona atiaʻe. Aemaise lava, afai e mafai ona tuʻufaʻatasia le puipuiga o le afi atamai i totonu o le taulaga atamai ma le fausiaina o fale, e faʻamoemoe e ausia "leai se afi i le lalolagi" i le lumanaʻi.

"I le taimi nei, o le tele o fale ma fale e tuʻuina atu vai afi i totonu o lo tatou atunuʻu o loʻo fausia e faʻavae i luga o tulaga masani, ma e oʻo lava i le tele o faʻaoga vai afi fale, pe le lelei le puleaina, e le mafai ona lelei. I le vaaiga i lenei tulaga, faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o Saina ma sosaiete, o le masani "puipuiga o le ea sivili" e faavae i luga o le "nanny-type" faʻataʻitaʻiga vaavaaiga afi, ua mamao mai le ausia o manaʻoga o le taua moni e faasaga i. afi. E matua faanatinati ma taua le faʻaaogaina o tekinolosi atamai e toe faʻaleleia ai le faʻaogaina o le saogalemu o le afi masani ma faʻaleleia le malosi atoa o le afi o le sosaiete."

3

O Ding Hongjun, o se tagata suʻesuʻe i le Shenyang Fire Research Institute o le Matagaluega o Faʻalavelave Faʻafuaseʻi, na fai mai i lana pou i luga o le 《CB1686 ma le Fire Hydrant System》, o le faʻaogaina o le afi afi o le mea sili lea ona faʻaaogaina afi e faʻaaogaina e tape ai afi i fale.Ae ui i lea, o le tele o tausaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi na faʻamaonia ai o le faʻaogaina o le afi i totonu o fale ua toetoe lava a avea ma teuteuga.O le mafua'aga autu o lenei fa'alavelave ona e le'o lelei le tu'ufa'atasia o le paipa afi o lo'o iai ma le pulega.E le mafai ona pulea lelei le faiga, e mafua ai le lelei o le faiga e le mafai ona faʻamaonia lelei, e le mafai ona faʻatinoina lana matafaioi.

4

"Faatasi ai ma le oʻo mai o le vaitau o Initaneti o Mea, o le atinaʻeina o Initaneti o mea tekonolosi e maua ai se auala lelei e foia ai le faʻafitauli o le vai afi. Faʻaaogaina o le Initaneti o mea tekonolosi e fausia ai le afi afi mataʻituina o le faʻamalosia o le faʻamaoni o le vai afi, tu'ueseese le va'ava'aiga fa'amalosia tulafono o le saogalemu ma le pulega i aso uma."Faʻatonu Wang Dapeng o le Nofoaga Autu Suesuega Faʻasaʻo Tinei Mu a le Chinese Academy of Building Research faʻasoa i le "Faʻafitauli e tatau ona gauai atu i le fausiaina o le Initaneti o Mea mo le Suavai Faʻafefea Tinei Mu": O se faiga fesoʻotaʻiga mo faʻamatalaga atamai, fa'atulagaina, mata'ituina, mata'ituina ma le puleaina."

O le atinaʻeina o le Initaneti o mea tekonolosi ua tuʻuina mai ai ia i tatou se faʻaaliga fiafia o le "lalolagi e aunoa ma se afi".Ae ui i lea, i le va o le mea moni ma le vaʻai, o loʻo i ai pea faigata ogaoga.

Qin Zhen, pule laina oloa o Shanghai Kaiquan Pumps (Group) Co., Ltd. faasoa le tulaga popole i Saina: I se suʻesuʻega i luga o le taliaina o fale pamu, ua maua ai i totonu o 557 fale pamu afi suʻesuʻeina i le atunuu atoa, e na'o le 67 o lo'o i ai tulaga fa'ata'ita'iga o le su'ega, e na'o le 12.03%.Afai e le mafai ona faʻaleleia le tulaga o loʻo i ai nei o lenei pisinisi, "leai se afi i le lalolagi" e mafai ona avea ma se miti e faʻavavau ma e le mafai ona iloa.

5

I le vaʻaia o lenei tulaga, o le Kaiquan Pump Industry o loʻo faʻamalosia malosi le faʻavaeina o tulaga taliaina mo le faʻaogaina o le vai afi, ina ia faʻalauteleina le faʻavasegaina o le taliaina o le vai afi, faʻafouina le auala fou o le suʻega o le taliaina mo le vai afi, ma faʻaumatia le natia. lamatiaga o le puipuiga o le afi e mafua mai i le le atoatoa o le taliaina i le pisinisi o loʻo iai nei.

Na fa'asoa e Qin Zhen fa'ai'uga o su'esu'ega loloto fa'aauau a Kaiquan i le faiga o vai afi ma le Initaneti o mea tekonolosi i le fonotaga.E manatua pea e Kaiquan le mafaufau o le Initaneti o Mea ma atiaʻe ma faʻamalieina oloa e faʻavae i luga ole Initaneti o Mea pe a mamanuina ma atinaʻe oloa.O le Initoneti o Mea e tu'uina atu vai afi na fuafuaina e Kaiquan e aofia ai pamu mu (e aofia ai pamu autu afi ma pamu fa'apolopolo afi), kapoti fa'atonutonu afi afi, ma mea faigaluega fa'atonutonu.

信图片_20210607165742

I totonu o le afi vai afi iunite o le Initaneti o Mea, e lua ituaiga o ituaiga pamu, XBD-L-KQ faasologa o le tolu-dimensional tasi-laasaga pamu afi ma XBD-(W) faasologa o fou faalava tasi-laasaga pamu afi. mo filifiliga.O ituaiga e lua o pamu afi ua pasia CCCF tusipasi ofo fua.Fa'atinoga o pamu e fa'amalieina mana'oga a le atunu'u GB6245-2006 "Pamu Afi", GB50974-2014 "Tulafono Fa'ainisinia mo Suavai Tinei Mu ma Faiga Fa'asuavai".

O le ituaiga autu o le Kaiquan afi vai afi e aofia ai pamu mu e lua (tasi mo le faʻaoga ma le tasi mo le faʻatali), lea e faʻaaogaina i totonu o le fale vai afi, faʻaogaina o le afi i fafo, masini faʻapipiʻi otometi poʻo le afi afi afi ma isi afi. faiga sapalai vai.ZY fa'asologa o masini vai afi mamanu ua matua a'oa'oina mai le fa'atupuina o tekonolosi ma le poto masani matua o le vai fa'alenu'u i tausaga talu ai, fa'atasi ai ma le atina'eina o le Initaneti o mea tekonolosi i tausaga talu ai nei, e atiina ae ma maua ai se ituaiga fou o le tele-functional integrated. , saogalemu ma fa'atuatuaina fale fa'amumū ma fa'aoga lelei.

Kaiquan's Internet of Things fire protection system ua tosina mai ai le mafaufau o le tele o tagata tomai faapitoa i alamanuia ma tagata maualuluga.I lea lava aso, e tele vaega fa'amālō na o atu i Kaiquan Shanghai Industrial Park mo su'esu'ega i fanua.O le mamanu ma le su'esu'ega o tagata tomai faapitoa o le Kaiquan Water Pump na tu'uina atu fa'amatalaga auiliili o oloa mo malo.

7

Kevin Lin, Ta'ita'ifono o le Komiti Fa'atonu, na ta'ita'ia le au atamamai fa'apisinisi e asiasi i Kaiquan Shanghai Industrial Park

 

8

ZY laina Initaneti o mea afi afi afi

 

9

Kaiquan pamu fuimu oloa

 

10

nofoa su'e su'ega pamu tineimu

 11

Na tuuina atu e le inisinia se faamatalaga o oloa i malo

 

E talitonu Kaiquan o le lumanaʻi o le atinaʻeina o le gaosiga o oloa puipuia o le afi e tutusa ma le mea na fai mai ai le tagata suʻesuʻe o Ding Hongjun ma valoia: "O le a avea ma se mea taua o le fesoʻotaʻiga saogalemu atoa o le afi. E le gata ina tuʻuina atu oloa i le sosaiete, ae e tuʻuina atu foʻi faʻamaumauga ma auaunaga, ma o le a avea ma se tagata auai moni i pulega faʻaagafesootai."Kaiquan, pei o taimi uma, o le a faʻaauau pea ona fesoasoani i le faʻalauteleina o le atinaʻeina ma le faʻaogaina o faiga vai afi ma afi Initaneti o mea tekonolosi faʻatasi ai ma se vaaiga faʻapitoa mo ia lava.

 

-- o le faaiuga --

facebook linkedin twitter youtube

Taimi meli: Iuni-07-2021

  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • +86 13162726836